"Saved the world" bericht uitschakelen

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > "Saved the world" bericht uitschakelen



Stap 1: Ga in Multicraft naar de pagina waar je je server kan starten, stoppen en herstarten



Stap 2: Scroll naar het knopje Show Advanced Options



Stap 3: Zorg ervoor dat er geen vinkje staat bij Wereld opslaan aankondigen



Stap 4: Klik op de knop Opslaan onderaan de pagina



Je hebt nu ingesteld dat er geen meldingen in de server worden weergeven van het opslaan van je server. We adviseren wereld opslaan NIET uit te schakelen. Alleen als je Bungeecord gebruikt adviseren we dit te doen. 



Powered by WHMCompleteSolution