Hoe voeg ik een server icon toe?

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Hoe voeg ik een server icon toe?

Sinds de komst van 1.7 is het mogelijk om een icoon voor je server te hebben. Hieronder leggen we beknopt uit hoe je deze functie kan benutten:

1: Maak een afbeelding van 64 x 64 pixels bijvoorbeeld met Paint.
2: Maak de afbeelding zoals je die wilt hebben.
3: Noem het bestand server-icon.png
4: Upload het bestand naar de hoofdmap (de map waar je meteen inzit na het verbinden met Filezilla) van je server via Multicraft of Filezilla (FTP).
5: Restart je server hierdoor pakt hij automatisch de afbeelding op.

Als het goed is zie je dan het icoon voor jou servers staan:
Neoncraft