Hoe stel ik een motd in voor mijn server?

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Hoe stel ik een motd in voor mijn server?

Hiervoor ga je naar Multicraft je klikt op bestanden daarna op config files en dan op server settings, hier kan je de algemene server instellingen bepalen.
Wij zoeken naar motd, heb je het gevonden? goedzo! Nu passen wij het aan naar wat jij wilt, daarna druk je op opslaan en daarna ga je terug naar de pagina van jou server en druk je op restart, hierna is de motd van jou server zichtbaar in Minecraft.