Multicraft wachtwoord wijzigen

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Multicraft wachtwoord wijzigen

Stap 1: Klik rechtsbovenaan onze website op Clientarea of als je nog niet bent ingelogt op Login

Stap 2: Klik op Producten & Diensten

Producten & Diensten knop

Stap 3: Klik op de knop Beheer bij de Minecraft server waarvan je het Multicraft wachtwoord wilt wijzigen.

Stap 4: Klik op het tabje Wijzig wachtwoord

Stap 5: Vul je nieuwe wachtwoord in bij Nieuw wachtwoord en Bevestig nieuw wachtwoord

Multicraft wachtwoord wijzigen vanuit klanten omgeving

Stap 6: Klik op de knop Wijzigingen opslaan

Multicraft wachtwoord wijzigen opslaan

Je Multicraft wachtwoord is nu gewijzigd. Mocht je niet kunnen inloggen controleer dan of je de juiste gebruikersnaam opgeeft. Als je meerdere malen het verkeerde wachtwoord gebruikt, kan je geblokkeerd worden. Je dient dan +- 2 uren te wachten met inloggen. Daarna kan je weer inloggen, let er op dat je de juiste gegevens gebruikt zodat je niet nog langer hoeft te wachten.