Custom.jar gebruiken hoe doe ik dit?

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Custom.jar gebruiken hoe doe ik dit?

Let op! Freaze geeft geen support op mods, verouderde versies of snapshots van Minecraft servers.

Stap 1: Stop de server

Stop de server in Multicraft

Stap 2: Scroll naar het regeltje Server JAR

Stap 3: Selecteer in het Server JAR menu de jar [custom] custom.jar

Selecteer de optie [custom] custom.jar

Stap 4: Klik op de knop Opslaan onderaan de pagina

Klik op opslaan om de jar te wijzigen

Stap 5: Upload jouw .jar bestand naar je server en hernoem het bestand naar custom.jar

Stap 6: Start je server

Start je server in Multicraft

Je server zou nu de door jouw geuploade jar moeten draaien. Je kan dit in de console controleren.