Hoe kan ik mijn server resetten?

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Hoe kan ik mijn server resetten?

LET OP!: Na het volgen van dit stappenplan zal alle data verloren zijn. Het herstellen van deze data is NIET mogelijk.

Stap 1: Stop de server

Stap 2: Ga in Multicraft in het linker menu naar Bestanden ->  FTP File Access

Stap 3: Vul bij Multicraft Wachtwoord je Multicraft wachtwoord in en klik op Login

Stap 4: Klik bovenaan de bestandenlijst op het woord Alles

Stap 5: Klik op de knop Verwijderen

Stap 6: Klik onderaan op de knop Submit

De server is nu gereset. Als je de server start worden alle bestanden opnieuw aangemaakt.