Votifier instellen

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Votifier instellen

Hoe stel ik Votifier in?

1. Download de plugin.
2. Upload de plugin in het plugins mapje van je server en reload/restart de server.
3. Ga nu weer terug naar je plugins map en zoek naar het mapje (niet de jar file) van Votifier en open het.
4. Open in het votifier mapje het bestand config.yml en open het. Hier zul je vinden welke poort je moet gebruiken. Wij raden aan een willekeurige poort tussen 8000-8300 te kiezen.
5. Ga naar de serverlijst om Votifier aan te zetten. Hierbij zul je deze dingen moeten invullen:
Votifier host: Het IP-adres uit de Votifier configuratie.
Votifier port: De door jou ingestelde Votifier poort.
Votifier public key: De speciale beveiligingssleutel voor jouw Votifier-configuratie. Deze is te vinden in de map ''Votifier'' (in je plugins map). Hierin staat een submap genaamd ''rsa'', wanneer je deze geopend hebt krijg je het bestand public.key. Open deze en kopieer de volledige code en plak deze vervolgens in je serverlijst-configuratie.
6. Als het goed is zal er nu een bericht komen in de serverlijst dat de conectie gelukt is. Votifier werkt nu!

Hoe laat ik mijn spelers een reward krijgen?

Je laat je spelers een vote reward krijgen met een listener. Wij raden het gebruik van GAListener aan.