Essentials taal veranderen

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Plugins > Essentials taal veranderen

Voor de mensen die niet Nederlandse teksten van Essentails in hun server willen hebben, hebben wij dit Kennisbank artilkel aangemaakt waar wij stap voor stap uit leggen hoe u de taal verandert van Essentials.

Stap1
Open een nieuwe tab in uw browser, ga naar het Multicraft paneel.
Stap2
Login op het Multicraft paneel.
Stap3
Klik in het rechter menu op Files
Stap4
Klik daarna op Config Files
Stap5
Zoek naar de config.yml van Essentails, die ziet er alsvolgt uit:

Stap6
Klik op config.yml
Stap7
Zoek met crtl+f naar: locale

Als het goed is zie je nu het volgende verschijnen:

Haal bij locale: en, het # (hashtag teken) er voor weg. Dit zorgt er voor dat Essentials zodadelijk de Engelse taal kiest.
Stap8
Druk op opslaan en/of save, keer terug naar het dashboard waar u de server kan starten en stoppen.
Stap9
Restart uw server, hierna is de Nederlandse taal van de plugin Essentails helemaal Engels.

Mocht het niet helemaal lukken, neem even contact met ons op via een ticket.