Dynmap Installeren‎

Kennisbank

Knowledgebase > Minecraft Servers > Plugins > Dynmap Installeren‎

Dynmap is een plugin die ervoor zorgt dat u een real-time Google Maps hebt van uw server.

Stap 1: Installeer de plugin Dymap op je server, via ftp of de BukGet plugin installer.
Stap 2: Herstart uw server zodat de dynmap config files worden aangemaakt.
Stap 3: Open het configuration.txt bestand in de dynmap folder.
Stap 4: Pas in de configuration.txt de webserver-port naar een getal tussen de 8000 en 9000, wij raden u aan om niet de standaard poort van dynmap te gebruiken deze is immers meestal al ingebruik.
Stap 5: Sla de configuratie op en herstart uw server
Stap 6: Open uw webbrowser en type het volgende in uw url balk: http://serveripzonderpoort:poortdiejeindedynmapconfig als u het goed hebt gedaan ziet u nu de dynmap.

Mocht u nog problemen ondervinden, neem gerust contact op.