Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Webhosting

Een stabiele, snelle en betrouwbare website ervaring.

Je eigen website maken met Webhosting

Bouw jouw eigen website super snel op onze webhosting pakketten met DirectAdmin,Installatron en een Sitebuilder. Je zult nooit meer bezoekers of potentiële bezoekers mislopen door een langzaam ladende, onstabiele website.

DirectAdmin

Al onze webhosting klanten maken gebruik van DirectAdmin, een krachtig en gebruiksvriendelijk controle paneel met oneindig veel mogelijkheden.

1-Klik Applicatie Installatie

Geen gedoe met het uploaden van jouw applicaties. Bij ons kan je gebruik maken van een database waarin meer dan 7.000 applicaties te vinden zijn. Als je op installeren klikt wordt de applicatie direct geïnstalleerd op je webhosting pakket. Zo kan je in enkele ogenblikken bijvoorbeeld je eigen Wordpress blog online hebben met onze webhosting.
Al onze webhosting klanten krijgen toegang tot DirectAdmin en Installatron

Multi PHP Nieuw !

Maak je eigen keuze tussen verschillende PHP versies voor jouw website met onze webhosting pakketten. Wij ondersteunen de versies 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 & 7.2

Sitebuilder

Het maken van je eigen website met onze webhosting pakketten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft niet een web designer of een programmeur te zijn. Kies een template en maak een prachtige website in enkele minuten! Je ziet meteen tijdens het maken van de website wat je aanpast. Even proberen?

DDoS Bescherming

De vraag is niet of je Anti-DDoS bescherming nodig hebt, maar wanneer je voor het eerst slachtoffer zult worden van een DDoS aanval. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw website webhosting pakket 24 uur per dag 7 dagen per week te beschermen tegen alle vormen van een DDoS aanval, ongeacht de duur of omvang.

Webhosting pakket bestellen

Waar wacht je nog op? Ontdek de webhosting pakketten


Webhosting
Onbeperkt Databases
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt E-mailadressen
Onbeperkt (Sub)domeinen

Extra Small

  • 0,5GB Opslag

4,95

per jaar

Bestellen »

Small

  • 1GB Opslag

5,50

per jaar

Bestellen »

Large

  • 5GB Opslag

27,50

per jaar

Bestellen »
Onbeperkt Databases
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt E-mailadressen
Onbeperkt (Sub)domeinen

SSL biedt vertrouwen


Een SSL Certificaat is erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar ervan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen afluisteren. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen. Ook het belang van een gerenommeerd merk, dat bekend staat om een gedegen validatie en door grote bedrijven wordt gebruikt, mag niet worden onderschat. Door een bekende naam zullen bezoekers de site sneller vertrouwen.

PositiveSSL Wildcard

  • Domein Validatie
  • $ 10.000 Verzekerde Waarde
  • 99,3% Browser Compatibiliteit
  • Alle Subdomeinen Beveiligd

90

per jaar

Bestellen »

Powered by WHMCompleteSolution