Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Stream Hosting

Vermaak voor iedereen

Jouw eigen radio stream

Met je eigen stream kan je je eigen web-radio online zetten met enkele klikjes. De bezoeker hoeft geen audiobestanden te downloaden maar luistert naar de stream. Een radio stream kan ingezet worden voor diverse doeleinden zoals een online radio maar ook bij bijvoorbeeld evenementen.


Schaalbaar

Weet je nog niet wat je nodig hebt? Of ben je van plan meer te gebruiken? Stream Hosting van Freaze is uiterst schaalbaar, je kan ieder moment van de dag realtime je luisteraars, bitrate en / of opslagruimte upgraden en voor de tijden dat je minder nodig hebt downgraden.


Ongestoorde luister ervaring

Alle streams draaien op ons DDoS beschermde netwerk waardoor een offline stream bijna onmogelijk is. Natuurlijk hebben wij voor stream hosting voldoende netwerk capaciteit gereserveerd.


AutoDJ

Met de AudoDJ kan je automatisch on-demand muziek laten streamen in het geval dat de verbinding met een DJ wordt verbroken. Daardoor is je stream altijd bereikbaar.


DJ beheer

Vanuit het stream controle paneel kan je zelf accounts aanmaken voor DJ's met de bijbehorende rechten. Zo kan je bijvoorbeeld bepalen welke rechten de DJ in het controle paneel heeft, maar ook welke DJ op welke dagen en tijden mag inloggen.Bestellen

Waar wacht je nog op? Stel jouw stream samen


Stream Hosting

10 Luisteraars

€ 5,00


1GB Opslag

Gratis


Bit Rate

Gratis

Totaal € 5,00 per maand

Stream Hosting

Powered by WHMCompleteSolution