Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Domeinnaam

Vind jouw plek op het web.

Jouw eigen domeinnaam registreren?

Jouw merk op het web? Dat begint natuurlijk met een domeinnaam. Een domeinnaam is jouw visitekaartje op het internet. Een domeinnaam is een belangrijke keuze. Daarom is het belangrijk te brainstormen over een goede domeinnaam voordat je hem registeert. Een domeinnaam lijkt goedkoop, maar de waarde van een domein kan ongemerkt oplopen tot een paar miljoen.

Domeinnaam controle

Met onze domein controleur bovenaan deze pagina zie je meteen of het door jouw gewenste domeinnaam beschikbaar is. Vervolgens kan je het domeinnaam registeren door af te rekenen via de winkelwagen.

Zeer eenvoudig en goedkoop

Het is bij ons zeer eenvoudig en goedkoop om een domeinnaam te registreren. Typ in het veld boven aan deze website het gewenste domein wat je wilt registeren vervolgens zal onze domein checker je laten zien of het domein vrij is of al bezet.

Webhosting pakketten

Wij bieden verschillende webhosting pakketten aan. Je kunt bij ons zeer goedkoop uit zijn met een pakket van slechts 3 euro per jaar. De webhosting pakketten lopen tot een prijs van 25 euro per jaar. Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Kijk dan bij webhosting en kies jouw pakket.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is jouw online adres op het internet met een domeinnaam ben je vindbaar op het wereldwijde internet. Met een eigen domeinnaam geef je een cijfer ip adres zoals 123.123.123.123 een naam die beter kan worden onthouden door bezoekers van jouw website. Bekijk de onderstaande video van SIDN voor meer informatie:

Wacht niet te lang met het registreren van een domeinnaam. Neem vandaag nog contact op met ons om jouw domeinnaam goedkoop te laten registreren of controleer of jouw domein nog vrij is in de domeinnaam checker bovenaan deze pagina.

Domeinnaam verhuizen

Natuurlijk is het ook mogelijk een domeinnaam te verhuizen naar ons. Zoek jouw domein bovenaan de pagina op en klik op de verhuis knop om jouw domeinnaam naar ons te verhuizen met jouw EPP code (ook bekend als "verhuiscode").

Gelijk checken of jouw domeinnaam vrij is

Een domeinnaam verzinnen is natuurlijk een best lastige klus. Maar daarna moet je uiteraard nog weten of de domeinnaam nog wel vrij is. Dit kun je heel gemakkelijk doen met een gratis check op onze website. Je weet direct of jouw domeinnaam nog vrij is. Hierna kun je deze met één druk op de knop gelijk registreren.

Registreer vandaag nog jouw domeinnaam

Weet je al wat jouw domeinnaam moet worden? Registreer deze dan direct. Dit kun je zeer gemakkelijk doen via onze website. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 301 90 77 of door een e-mail te sturen naar contact@freaze.nl.

Webhosting

Powered by WHMCompleteSolution