Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

WHMCS Mollie Modules


Betaalmodules

Afrekenen, het moet zo makelijk en zo snel mogelijk. Dat dachten wij ook toen wij destijds deze modules voor onszelf gingen ontwikkelen. We kregen regelmatig de vraag van zakelijke relaties of deze modules ook te gebruiken waren in hun eigen WHMCS installatie. Daarom hebben wij deze modules beschikbaar gesteld met een aantal extra mogelijkheden.


Wat is Mollie?

Mollie is een payment service provider die voorziet in betaalkoppelingen met iDEAL, Bancontact/MisterCash, Creditcard, Sofort Banking, Overboeking, Bitcoin, PayPal en paysafecard. Overzichtelijk, transparant en voor een lage prijs. Mollie is direct, duidelijk en transparant. Alle Mollie klanten hebben toegang tot uitgebreide rapportages en overzichtelijke statistieken.

Wat is WHMCS?

WHMCS is een automatiseringssysteem gericht op bedrijven welke als core business hosting gerelateerde zaken verkopen zoals webhosting, vps, ssl, cloud diensten, servers en domeinnamen. Dit system automatiseert een groot aantal taken die binnen een hostingbedrijf kunnen ontstaan. Daarnaast kan dit systeem de facturatie en support automatiseren en vergemakkelijken.

Mollie beheer omgeving
WHMCS admin


Powered by WHMCompleteSolution