Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

WordPress Hosting Providers


Ben je op zoek naar een hosting provider voor je WordPress website?

Heb je een WordPress site ben je nog op zoek naar een goede professionele hosting provider voor je WordPress website, omdat de standaard hosting van WordPress niet genoeg mogelijkheden meer biedt? Freaze Hosting is de hosting provider voor WordPress. Onze vakmensen helpen je graag bij het hosten van je WordPress website, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Je WordPress website zal nooit meer langzaam laden of onstabiel zijn.

Freaze Hosting biedt vier Webhosting pakketten aan, zodat het juiste pakket er altijd voor je bij zit:

Extra Small

  • 0,5GB Opslag

4,95

per jaar

Bestellen »

Small

  • 1GB Opslag

5,50

per jaar

Bestellen »

Large

  • 5GB Opslag

27,50

per jaar

Bestellen »
Onbeperkt Databases
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt E-mailadressen
Onbeperkt (Sub)domeinen

Freaze Hosting, de WordPress Hosting Providers in Nederland

De meeste websites draaien op WordPress, dit omdat er veel thema's & plugins voor WordPress beschikbaar zijn. Freaze hosting de WordPress hosting provider heeft veel ervaring met WordPress website hosting, als hosting provider hebben wij al meer dan 1000 WordPress websites draaien voor onze klanten waardoor wij weten hoe wij jouw WordPress website zo optimaal mogelijk kunnen laten draaien op onze webhosting pakketten. Freaze Hosting is expert op het gebied van alle soorten hosting, dus ook op het gebied van hosting voor WordPress websites. Dankzij de webhosting pakketten met verschillende management tools zoals DirectAdmin en Installatron kun je super snel en gemakkelijk je eigen website opbouwen. DirectAdmin is een krachtig en gebruiksvriendelijk paneel dat heel veel mogelijkheden biedt. Ook kun je bij Freaze Hosting gebruik maken van Installatron waardoor je WordPress website voor jou wordt geinstalleerd na 1 muisklik. Op deze manier kun je dus binnen enkele seconden een WordPress site opbouwen.

Heb je in de tussentijd al vragen over Freaze de hosting providers voor WordPress? Neem dan gerust contact op.

Over Freaze Hosting

Freaze Hosting is een webhostingbedrijf uit Apeldoorn. Het bedrijf biedt naast WordPress hosting nog veel meer diensten aan, zoals een Domeinnaam, Minecraft, Teamspeak en, VPS en Dedicated servers.

Heb je een vraag over de diensten die Freaze Hosting verleent op het gebied van webhosting? Stel die dan gerust door contact op te nemen met het Gelderse webhostingbedrijf.

Je kiest voor deze WordPress Hosting Providers omdat:

  • Duidelijke, vaste prijs
  • Persoonlijk contact
  • Goede service
  • Hulp staat altijd paraat

Schakel hulp in van Freaze de hosting providers voor WordPress

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Freaze Hosting biedt als de hosting providers voor WordPress? Of wil je direct gebruik maken van de diensten die Freaze Hosting aanbiedt op het gebied van webhosting? Of heb je een andere vraag aan het bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, zodat al je vragen beantwoord worden en de medewerkers je kunnen helpen met de webhosting die je nodig hebt.

Powered by WHMCompleteSolution