Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Goedkope webhosting

Een stabiele, snelle en betrouwbare website ervaring.

Goedkope webhosting in Nederland

Ben je op zoek naar goedkope webhosting in Nederland? Dan ben je bij Freaze Hosting aan het juiste adres! Freaze Hosting helpt je graag met de hosting van jouw website, zodat je zeker weet dat de hosting van je website of webapplicatie vlekkeloos verloopt. Door deze webhosting zul je nooit meer bezoekers of potentiële bezoekers mislopen omdat je website niet goed werkt. Een slecht werkende website of applicatie is verleden tijd! Freaze Hosting biedt vier Webhosting pakketten aan, zodat het juiste webhosting pakket er altijd voor je bij zit:

Extra Small

  • 0,5GB Opslag

4,95

per jaar

Bestellen »

Small

  • 1GB Opslag

5,50

per jaar

Bestellen »

Large

  • 5GB Opslag

27,50

per jaar

Bestellen »
Onbeperkt Databases
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt E-mailadressen
Onbeperkt (Sub)domeinen
Je hebt al vanaf een bedrag van €3-, per jaar geen omkijken meer naar de hosting van je website

Freaze Hosting biedt meerdere goedkope webhosting pakketten aan met verschillende management tools zoals DirectAdmin, Installatron en een gemakkelijke sitebuilder. Je website staat al binnen een paar minuten online! Compleet klaar voor gebruik, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Hij werkt ieder moment soepel en snel. Daar zorgen wij voor.

Wanneer je voor de webhosting van jouw website kiest voor Freaze Hosting, geniet je van vele voordelen. Deze voordelen zetten we voor je op een rij:

  • Onbeperkt dataverkeer
  • DirectAdmin
  • Onbeperkt aantal domeinnamen
  • Sitebuilder
  • Onbeperkt mailen
  • Multi PHP
Heb je vragen over de goedkope webhosting door Freaze Hosting? Neem dan gerust contact op, zodat je snel verder geholpen wordt!

Compleet webhosting pakket

Je geniet altijd van een compleet webhosting pakket. Zo geniet je van een krachtig en gebruiksvriendelijk controlepanel dat veel mogelijkheden biedt. Installatron is een 1 klik installatie-applicatie die er voor zorgt dat je geen gedoe meer ervaart tijdens het uploaden van je applicatie. In de database vind je meer dan 7000 verschillende applicaties, waaronder Magento, WordPress en MediaWiki.

Wil je een van die applicaties installeren? Klik er dan een keer op en Installatron zorgt er voor dat de applicatie geïnstalleerd wordt. De Sitebuilder maakt het maken van je eigen website stukken makkelijker. Het bouwen er van was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ben je geen webdesigner of programmeur? Niet getreurd, met de sitebuilder kan iedereen binnen een paar minuten een website bouwen.

Een stabiele, snelle en betrouwbare website ervaring.

Wordpress hosting

Wij bieden verschillende soorten goedkope webhosting aan, waaronder voor Wordpress. De kans bestaat dat de standaard hosting providers jou wordpress website niet genoeg mogelijkheden biedt. Onze deskundige medewerkers zijn je graag van dienst bij het hosten van jouw Wordpress website. Zodoende heb je er zelf geen omkijken meer naar. Je website draait namelijk altijd snel én stabiel. Net als de 1000 Wordpress websites van andere klanten van ons. Daar plukken jij en je bezoekers de vruchten van.

Freaze Hosting

Freaze Hosting is in juli 2013 opgericht en is gevestigd in Apeldoorn. Bij ons van Freaze Hosting kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Waaronder voor een domeinnaam, webhosting, VPS, Dedicated servers, Minecraft servers & TeamSpeak 3 servers. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het vak, kunnen wij je als de beste verder helpen. De medewerkers van ons support center staan altijd voor je klaar.

Kies voor goedkope webhosting in Nederland van Freaze Hosting

Ben je overtuigd van wat de goedkope webhosting in Nederland van Freaze Hosting voor jou kan betekenen? Koop dan webhosting en doe er je voordeel mee. Wij zorgen er graag voor dat je website of applicatie te allen tijde optimaal werkt. Compleet zonder haperingen en altijd live!

Wil je meer weten over de diensten die we aanbieden? Het maken van een keuze voor het juiste pakket kan nog best lastig zijn. Of wil je per direct gebruik maken van de deskundigheid en professionaliteit van het team van Freaze Hosting? Neem dan vrijblijvend contact op, je hoort spoedig wat terug. Freaze Hosting staat je graag te woord over goedkope webhosting.

Wij zijn Freaze Hosting: dé specialist op het gebied van goedkope webhosting.

Powered by WHMCompleteSolution