Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Goedkope webhosting

Een stabiele, snelle en betrouwbare website ervaring.

Ben je op zoek naar goedkope webhosting?

Ben je op zoek naar goedkope webhosting? Dan ben je bij Freaze Hosting aan het juiste adres! Freaze Hosting helpt je graag met de hosting van jouw website, zodat je zeker weet dat de hosting van je website of webapplicatie vlekkeloos verloopt. Door deze webhosting zul je nooit meer bezoekers of potentiƫle bezoekers mislopen omdat je website niet goed werkt.

Freaze Hosting biedt vier Webhosting pakketten aan, zodat het juiste pakket er altijd voor je bij zit:

Extra Small

  • 0,5GB Opslag

3

per jaar

Bestellen »

Small

  • 1GB Opslag

5

per jaar

Bestellen »

Large

  • 5GB Opslag

25

per jaar

Bestellen »
Onbeperkt Databases
Onbeperkt Dataverkeer
Onbeperkt E-mailadressen
Onbeperkt (Sub)domeinen

Goedkope webhosting van Freaze Hosting

Freaze Hosting biedt meerdere goedkope webhosting pakketten aan met verschillende management tools zoals DirectAdmin, Installatron en een gemakkelijke sitebuilder. Wanneer je voor de webhosting van jouw website kiest voor Freaze Hosting, kun je op je website gebruik maken van DirectAdmin. Dit is een krachtig en gebruiksvriendelijk controlepanel dat veel mogelijkheden biedt. Installatron is een 1 klik installatie-applicatie die er voor zorgt dat je geen gedoe meer ervaart tijdens het uploaden van je applicatie. In de database vind je meer dan 7000 verschillende applicaties, waaronder Magento, WordPress en MediaWiki. Wil je een van die applicaties installeren? Klik er dan een keer op en Installatron zorgt er voor dat de applicatie geĆÆnstalleerd wordt. De Sitebuilder maakt het maken van je eigen website stukken makkelijker. Het bouwen er van was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ben je geen webdesigner of programmeur? Niet getreurd, met de sitebuilder kan iedereen binnen een paar minuten een website bouwen. Heb je vragen over de goedkope webhosting door Freaze Hosting? Neem dan gerust contact op, zodat je snel verder geholpen wordt!

Over Freaze Hosting

Freaze Hosting is in juli 2013 opgericht en is gevestigd in Zutphen. Bij Freaze Hosting kan je terecht voor Domeinen, Webhosting, VPS, Dedicated servers, Minecraft servers & TeamSpeak 3 servers

Waarom je kiest voor de diensten van Freaze Hosting:

  • Persoonlijk
  • Prijs is altijd duidelijk
  • Goede en snelle service
  • Hulp staat altijd voor je klaar

Wil je goedkope webhosting van Freaze Hosting?

Wil je meer weten over wat dit gespecialiseerde bedrijf uit Zutphen zoal voor je kan betekenen op het gebied van allerlei soorten goedkope webhosting? Of wil je per direct gebruik maken van de deskundigheid en professionaliteit van het team van Freaze Hosting? Neem dan vrijblijvend contact op, je hoort spoedig wat terug. Freaze Hosting staat je graag te woord over goedkope webhosting.

Powered by WHMCompleteSolution