Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Dedicated server hosting met Windows server

Bare Metal Servers

Op zoek naar dedicated server hosting met Windows server?

Wil je de beschikking krijgen over de gehele capaciteit van een fysieke server, bijvoorbeeld omdat je website, web applicatie of andere service meer ruimte of netwerkcapaciteit vergt? Dan ben je bij Freaze Hosting op het juiste adres. Door gebruik van dedicated server hosting met Windows server van Freaze Hosting heb je geen last van andere gebruikers aangezien je een eigen fysieke server krijgt toegewezen. Wanneer je gebruik maakt van een gedeelde server zoals met VPS, is dat in sommige gevallen wel zo. Freaze Hosting helpt je graag verder met dedicated server hosting met Windows server!

Alle dedicated servers

Tijdelijk geen setup kosten! Normaal € 25,00

Processor Werkgeheugen Opslag Dataverkeer Prijs P/M Setup
Intel Xeon E3-1230v3 4C/8T @ 3.30 GHz 32GB RAM DDR3 250GB SSD SATA 25 TB € 60 GRATIS Bestellen
AMD Ryzen 9 3900X Boxed 12C/24T @ 3.8 GHz 64GB RAM DDR4 1TB SSD NVMe 25 TB € 145 GRATIS Bestellen
AMD Ryzen 9 3900X Boxed 12C/24T @ 3.8 GHz 128GB RAM DDR4 1TB SSD NVMe 25 TB € 180 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 64GB RAM 2 x 240GB SSD 25 TB € 190 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 128GB RAM 2 x 480GB SSD 25 TB € 247,55 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 256GB RAM 2 x 960GB SSD 25 TB € 362,99 GRATIS Bestellen

Andere specificaties nodig?

Dedicated server hosting met Windows server van Freaze Hosting

Maar wat is een dedicated server eigenlijk precies? Een dedicated server is een fysiek computersysteem dat verbonden is met het internet en aangeboden wordt door een hostingbedrijf zoals Freaze Hosting. In tegenstelling tot een virtual private server (VPS) wordt de hardware van deze server niet met anderen gedeeld, waardoor je meer rekencapaciteit tot je beschiking hebt voor jouw applicatie. Dedicated server hosting met Windows server is vooral geschikt voor drukbezochte sites of applicaties waarbij er veel capaciteit benodigd is. Doordat je een eigen IP-adres hebt, zul je hoger eindigen in de zoekresultaten in Google, waardoor je meer inkomsten kunt genereren. Dan kan Google je beter onderscheiden van andere websites die op dezelfde server staan. Daar komt nog bij dat je als klant minder lang hoeft te wachten, omdat de site en de pagina’s sneller laden. Heb je vragen over de diensten van Freaze Hosting? Neem dan vrijblijvend contact op.

Het werkt als volgt: het systeem wordt door Freaze Hosting in een serverruimte in een datacenter geplaatst. In deze serverruimte wordt het systeem van een netwerkverbinding, stroom en natuurlijk een besturingssysteem voorzien. Zodra alles klaar staat krijg je van ons de inloggegevens voor je Windows dedicated server, zodat je direct bezig kunt met het instellen van je server.

Wanneer kies je voor dedicated server hosting met Windows server in plaats van dedicated server hosting met linux? Linux is gratis, werkt snel en wordt het meest gebruikt. Windows server kost extra licentiekosten. Linux kan wel gerdraaid worden op dedicated servers en vps die op Windows Server draaien en andersom, deze keuze voor een besturingssysteem van de server heeft geen invloed op het besturingssysteem dat je op de laptop of pc hebt. Wanneer de scripttaal geschreven is in .NET is het beste om gebruik te maken van dedicated server hosting voor Windows. In de meeste andere gevallen wordt het gebruik van Linux aangeraden.

Wanneer kies je voor de dedicated server hosting met Windows server van Freaze Hosting:

  • Als je meer snelheid nodig hebt dan een VPS
  • Als je meerdere IP-adressen nodig hebt
  • Als de dagelijkse data-overdracht excessief wordt
  • Als veel opslagcapaciteit nodig is
  • Als je specifieke applicaties wilt hosten

Over Freaze Hosting

Freaze Hosting is in juli 2013 opgericht en is gevestigd in Apeldoorn. Bij Freaze Hosting kun je voornamelijk terecht voor webhosting, VPS en dedicated servers zoals de dedicated server hosting voor Windows.

Waarom je kiest voor de diensten van Freaze Hosting:

  • Persoonlijk
  • Prijs is altijd duidelijk
  • Goede en snelle service
  • Hulp staat altijd voor je klaar

Neem contact op met Freaze Hosting

Wil je meer weten over wat Freaze Hosting voor je kan betekenen op het gebied van dedicated server hosting met Windows server? Of wil je met Freaze Hosting in zee gaan zodat je van de voordelen kunt genieten? Neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen! We staan je graag te woord.

Powered by WHMCompleteSolution