Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Dedicated server hosting met Linux

Bare Metal Servers

Dedicated Linux server hosting nodig?

Laden de pagina’s van je site traag, ben je bang voor de veiligheidsrisico’s die een gedeelde server met zich mee brengt of heb je het idee dat je neigt naar de maximale capaciteit van jouw huidige server? Dan is dedicated server hosting voor Linux de oplossing voor jou. Door Linux dedicated server hosting wordt je site niet meer beïnvloed door de andere websites die gebruik maken van dezelfde server. Freaze Hosting biedt je graag de server aan die je zo hard nodig hebt.

Alle dedicated servers

Tijdelijk geen setup kosten! Normaal € 25,00

Processor Werkgeheugen Opslag Dataverkeer Prijs P/M Setup
Intel Xeon E3-1230v3 4C/8T @ 3.30 GHz 32GB RAM DDR3 250GB SSD SATA 25 TB € 60 GRATIS Bestellen
AMD Ryzen 9 3900X Boxed 12C/24T @ 3.8 GHz 64GB RAM DDR4 1TB SSD NVMe 25 TB € 145 GRATIS Bestellen
AMD Ryzen 9 3900X Boxed 12C/24T @ 3.8 GHz 128GB RAM DDR4 1TB SSD NVMe 25 TB € 180 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 64GB RAM 2 x 240GB SSD 25 TB € 190 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 128GB RAM 2 x 480GB SSD 25 TB € 247,55 GRATIS Bestellen
2x Intel Xeon E5-2690v2 20C/40T @ 3.00 GHz 256GB RAM 2 x 960GB SSD 25 TB € 362,99 GRATIS Bestellen

Andere specificaties nodig?

Dedicated server hosting met Linux van Freaze Hosting

Wanneer je gebruik maakt van de dedicated Linux server hosting van Freaze Hosting, maak je eigenlijk gebruik van een fysiek computersysteem dat met het internet verbonden is en aangeboden wordt door Freaze Hosting. Deze hardware wordt dus niet met anderen gedeeld, waardoor de andere applicaties die in het geval van een gedeelde server negatieve invloed kunnen hebben op het functioneren van jouw applicatie, helemaal geen invloed meer hebben omdat je een eigen server hebt. Dedicated Linux server hosting wordt in het bijzonder aangeraden wanneer je een drukbezochte website of applicatie op jouw website hebt, zoals een goedlopende webshop. Doordat je een eigen IP-adres hebt, zul je hoger eindigen in de zoekresultaten in Google. Dit kan resulteren in hogere inkomsten, omdat Google je dan beter kan onderscheiden van andere websites die op dezelfde server staan. Dit resulteert in de meeste gevallen in hogere inkomsten. Voor je bezoekers wordt de site ook prettiger om te bezoeken, omdat de pagina’s veel sneller laden. Heb je vragen over de diensten van Freaze Hosting? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maar hoe werkt zo’n systeem precies? Het hostingsysteem wordt in een serverruimte in ons of een eigen datacenter geplaatst. In deze serverruimte krijgt het systeem een netwerkverbinding, stroom en natuurlijk ook een besturingssysteem. Via deze serverruimte en een IP-adres kun je je eigen dedicated Linux server beheren via een IP-adres.

Wanneer kies je voor dedicated server hosting met windows server in plaats van dedicated server hosting met linux? Linux is gratis, werkt snel en wordt het meest gebruikt voor hosting doeleinden. Windows server kost extra licentiekosten. Linux kan wel gerdraaid worden op dedicated servers en vps hosting die op Windows Server draaien en andersom, deze keuze voor een besturingssysteem van de server heeft geen invloed op het besturingssysteem wat je op je laptop of pc hebt. Wanneer de scripttaal geschreven is in .NET is het noodzakelijk om gebruik te maken van dedicated server hosting voor Windows. In de meeste andere gevallen wordt het gebruik van Linux aangeraden omdat dit in de meeste gevallen stabieler werkt.

Wanneer kies je voor de dedicated server hosting met Windows server van Freaze Hosting:

  • Als je meer snelheid nodig hebt dan een VPS
  • Als je meerdere IP-adressen nodig hebt
  • Als de dagelijkse data-overdracht excessief wordt
  • Als veel opslagcapaciteit nodig is
  • Als je specifieke applicaties wilt hosten

Over Freaze Hosting

Freaze Hosting is in juli 2013 opgericht en is gevestigd in Apeldoorn. Bij Freaze Hosting kan je terecht voor Domeinen, Webhosting, VPS, Dedicated servers, Minecraft servers & TeamSpeak 3 servers

Waarom je kiest voor de diensten van Freaze Hosting:

  • Persoonlijk
  • Prijs is altijd duidelijk
  • Goede en snelle service
  • Hulp staat altijd voor je klaar

Neem contact op met Freaze Hosting

Wil je meer weten over wat Freaze Hosting voor je kan betekenen op het gebied van dedicated server hosting met Linux? Of wil je met Freaze Hosting in zee gaan zodat je van de voordelen kunt genieten? Neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen! We staan je graag te woord.

Powered by WHMCompleteSolution