Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

IP wijziging MySQL databaseserver


We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze infrastructuur. Daarom gaan we zaterdag 9 januari 2016 de MySQL databaseserver die gebruikt kan worden voor de Minecraft servers vernieuwen waardoor deze een nieuw IP adres zal krijgen.

We adviseren klanten die een MySQL database gebruiken in plaats van het huidige IP adres (37.187.88.146) de host aan te passen naar mc.mysql.freaze.nl. Doordat wij de koppeling van mc.mysql.freaze.nl na de verhuizing direct aanpassen naar het nieuwe IP adres heb je als mogelijke database gebruiker hier geen extra werk aan na deze werkzaamheden.

Gebruik ik een MySQL database die op deze server staat? 
Je kan in Multicraft controleren of je een MySQL database hebt. Ga hiervoor in Multicraft naar "Advanced" en vervolgens "MySQL database". Als je een melding ziet als "There is currently no database associated with this server." en in het linker menu "Create Database" ziet staan heb je geen database en hoef je geen actie te ondernemen. Als je dit niet ziet heb je een MySQL database. Als je meerdere servers hebt, adviseren we dit voor iedere server te controleren.

Wat als ik wel een database heb? 
Waarschijnlijk gebruik je in dit geval nog een database voor je Minecraft server. Voor een correcte werking adviseren we de host aan te passen van 37.187.88.14 naar mc.mysql.freaze.nl. De MySQL databaseserver is ieder geval vanaf 9 januari omstreeks 23:00 uur niet bereikbaar en we verwachten dat de MySQL databaseserver op het nieuwe IP adres vanaf 02:00 uur op 10 januari weer bereikbaar is.

Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, kan je contact met ons opnemen via een support ticket (www.freaze.nl/supportcenter).Wednesday, January 6, 2016

Meer Aankondigingen

Powered by WHMCompleteSolution